Puerto Rico

Ideális strand gyerekeknek Gran Canarián

A Puerto Rico strand Mogánban található, Gran Canaria déli részén. Több mint 280 méteres partja családias és nyugodt hangulatot áraszt: a legkisebbek játszhatnak az arany homokban és úszni tanulhatnak a partmentén, míg a felnőttek az áhított nyugalomban pihenhetnek. A strand barátságos, ahol a víz mindig nyugodt, ezért ideális a fürdőzéshez az év bármelyik szakában.

Családi nap eltöltése

A nyugágyak és a napernyők, valamint a különböző üzletek közelsége, a szolgáltatások lehetővé teszik, hogy egy teljes napot töltsön a családjával a Puerto Rico strandon. Az idelátogató olvashat az árnyékban, kajakozhat vagy elfogyaszthat egy-egy frissítő italt a napsütésben. Bár autóbusszal is megközelíthető, van parkoló azok számára, akik saját járművel érkeznek.

Hosszúság
274 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Csendes vizek
Localidad
Puerto Rico

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045