Playa de Mogán

Akadálymentesített családi strand és nyugodt víz Gran Canarián

Aki családi strandot keres, az Mogánban megtalálja azt a zugot, amelyet keresett az élvezetes nyaraláshoz. A Gran Canaria déli részén található Mogán strand ideális minden korosztály számára és sok család kedvence nyugodtsága miatt, a békés óceán és a fehér homok miatt. Mogánban gyakran láthatunk gyerekeket homokozó vödörrel játszani, akik elmélyülten ásnak a homokban, miközben szüleik a napernyő árnyékában pihennek vagy játszanak velük a vízben.

Biztonságos strand családi hangulattal

A sport kikötőre néző kilátással rendelkező Mogán strand mellett vannak üzletek, éttermek és teraszok, ha étkezni szeretnénk. A több mint 200 méteres parttal és családias hangulattal rendelkező strandon pallók találhatók, így a mozgáskorlátozottak és babakocsis családok is megközelíthetik, továbbá szabadtéri zuhanyok is rendelkezésre állnak. A még nagyobb nyugalom érdekében elsősegély csapat is van a strandon, akik a fürdőzők biztonságára figyelnek.

Hosszúság
290 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Todo el año
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045