Patalavaca

Két strand egyben

A Patalacava strand Mogán településen található, Gran Canaria szigetének déli részén. Különlegessége, hogy valójában két strandról van szó, amelyek a dagály levonulásakor eggyé válnak. A kristálytiszta víz mellett számos étterem is található a közelben, valamint egy szupermarket, ahová el lehet menni, ha fel kell tölteni a készleteket.

Egyedülálló naplementék

A strand egyik jellegzetessége a gyönyörű naplementék, amelyeket a homokos partról csodálhatunk meg. A strandon van egy Beach Club, ahol élvezheti az italokat, miközben a naplementében gyönyörködik. A Playa Patalacava strandon napernyőkölcsönző, zuhanyzók állnak rendelkezésre és akadálymentesített.

Hosszúság
293 m
Accessible
Hammok sunshade
Restaurant
WC
Public transport
Todo el año
Oleaje moderado
Localidad
Patalavaca

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045