Las Burras

Biztonságos és nyugalmas strand

Las Burras San Bartolomé de Tirajana városának parti zónájában terül el, Gran Canaria déli részén, a Kanári-szigetek egyik legfontosabb turisztikai központjában. Nagyon népszerű strand, ám 300 méter hossza és 110 méter szélessége rengeteg ember számára nyújt lehetőséget a kényelmes kikapcsolódásra, a nyugágyon való napozásra vagy a napernyő alatti pihenésre. A strandot hullámtörő gát védi, ez védettséget és nyugalmat biztosít, így a legkisebbek is önfeledten élvezhetik a fürdőzést. Emiatt ez a barátságos, homokos strand a családok egyik kedvence.

Minden szükséges kényelem

Ez a finomszemcsés homokú, szép strand ideális hely a fürdőzéshez és napozáshoz. Las Burras minden szükséges kényelemmel el van látva, hogy a látogatók a lehető legkellemesebben érezhessék magukat: zuhanyzók, takarító szolgálat, napernyő- és nyugágykölcsönzés. Emellett a strandot strandfelügyelet vigyázza, rendelkezik különleges szolgáltatással mozgáskorlátozottak számára, valamint egy tengerparti sétánnyal, melyen sétálva gyönyörködhetünk a csodálatos tengeri kilátásban, és ha tetszik, elsétálhatunk akár a san agustíni vagy a Playa del Inglés nevű szomszédos strandokig.

Hosszúság
694 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Viento
Oleaje moderado
Localidad
San Agustín
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045