Guguy strand

Kirándulás Gran Canaria legegzotikusabb strandjáig

Ha Gran Canarián van, és főként, ha jó kondiban van, akkor ez egy remek túrázási lehetőség örömteli befejezéssel: fürdőzés az általában nyugodt Atlanti-óceánban és kilátás a Teidére napokon át. Güi Güi egzotikus strandjának nem csak tulajdonságai elbűvölőek: a partra vezető hosszú út, amely kb. két órán tart nem kifejezetten könnyű terepen, az egyik legjobb lehetőséget kínálja, ha szereti a természetet, a kilátást, a tiszta levegőt és az egyedüllétet.

Fürdőzés La Aldeában szakadékok és hegyek között

Gran Canaria nyugati részén, Tasartico település felől érhető el La Aldea ezen partja, mely Mogán felől vagy a falu rakpartjától hajóval is megközelíthető. A jutalom pedig egy frissítő fürdő a kristály tiszta, hűvös vízben. A nyári hónapokban Guguy szabad strandját finom szemű homok borítja, amely vulkáni eredetű.‏

Hosszúság
360 m
Nudist zone
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
La Aldea de San Nicolás
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
  • Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
  • Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
  • A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
  • Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
  • A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
  • Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
2
10
262
10045