Faneroque strand

Ideális szabad strand a túrázás szerelmeseinek

Faneroque barátságos strandja Gran Canaria északnyugati részén található, Agaete közelében. Ebben a városi környezettől távol eső, rejtett zugban magunkba szívhatjuk a nyugalmat, amely rabul ejti a természet szerelmeseit. Faneroque aprócska, szinte teljesen érintetlen strandját csak gyalog lehet megközelíteni, így ideális zug, ahol az óceánban megmártózva pihenhetünk egy túrázással töltött nap végén.

Nyugodt kis öböl a természet közepén Gran Canarián

Az erős szél és hullámzás Faneroque strandján óvatosságra intik az idelátogatókat, akik a nyílt óceánban úszhatnak vagy pihentető fürdőt vehetnek a barátságos kis tócsákban, melyek természetes módon alakulnak ki a strand sziklái között. Az öböl finom vulkáni eredetű homokja és Gran Canaria kellemes klímája egész évben idevonzza azokat, akik egy nyugodt sarkot keresnek, ahol élvezhetik az óceánt és a napsütést a természetben.

Hosszúság
260 m
Nudist zone
Viento
Oleaje fuerte
Localidad
Agaete
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045