LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Faneroque strand

Ideális szabad strand a túrázás szerelmeseinek
Faneroque barátságos strandja Gran Canaria északnyugati részén található, Agaete közelében. Ebben a városi környezettől távol eső, rejtett zugban magunkba szívhatjuk a nyugalmat, amely rabul ejti a természet szerelmeseit. Faneroque aprócska, szinte teljesen érintetlen strandját csak gyalog lehet megközelíteni, így ideális zug, ahol az óceánban megmártózva pihenhetünk egy túrázással töltött nap végén.
Nyugodt kis öböl a természet közepén Gran Canarián
Az erős szél és hullámzás Faneroque strandján óvatosságra intik az idelátogatókat, akik a nyílt óceánban úszhatnak vagy pihentető fürdőt vehetnek a barátságos kis tócsákban, melyek természetes módon alakulnak ki a strand sziklái között. Az öböl finom vulkáni eredetű homokja és Gran Canaria kellemes klímája egész évben idevonzza azokat, akik egy nyugodt sarkot keresnek, ahol élvezhetik az óceánt és a napsütést a természetben.
Length
260 m
Localidad
Agaete

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045