El Veril

Egy strand két öböllel

A strandot középen egy hullámtörő két öbölre osztja, puha, sötét homokkal és átlátszó vízzel rendelkezik, és számos szolgáltatással várja a kényelem szerelmeseit. Sokkal csendesebb és kicsit több növényzettel rendelkezik, mint a szomszédos Playa del Inglés.

Szolgáltatások és megközelítés

A második öböl végén a mozgáskorlátozottak számára kialakított rámpa mellett a városi strand minden szolgáltatása megtalálható, mint például zuhanyzók, mosdók, sőt egy kis frissítőket kínáló kioszk is. A korán kelőknek lehetőségük van napozóágyat bérelni, bár sietni kell, mert általában nagy a kereslet.

Hosszúság
2700 m
Accessible
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Csendes vizek
LMBTI
Localidad
Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
2
9
262
10045