Anfi del Mar

Strand, ahol az óceán olyan nyugodt, mint egy medence

Anfi del Mar barátságos strandja Gran Canaria déli részén található, Mogán közelében. A strandot finom fehér homok borítja, a víz pedig olyan nyugodt, hogy úgy úszkálhatunk benne, akár egy medencében. a strandot bátran ajánljuk kisgyermekes családoknak, akár már a legkisebbek élvezhetik a partot, keresgélhetnek csigákat a homokban vagy a kalózósat játszhatnak a parton.

Élelmiszer üzletek és kávézók a családi strand mellett

Az Anfi del Mar strandon számos szolgáltatás áll a fürdőzők rendelkezésére. Lehet kajakok és vízibiciklit bérelni, amelyekben az egész család jól érezheti magát, de lehet lehetőség van arra is, hogy egy kényelmes nyugágyban pihenve hallgassa az óceán zúgását. A strand mellett található egy bevásárló központ, amelyben élelmiszer üzletek és kávézók vannak, itt rövid italokat és üdítőket vásárolhat, melyeket kényelmesen elfogyaszthat a parton.

Hosszúság
180 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Todo el año
Csendes vizek
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
2
9
262
262
10045