Morro Jable strand

Egzotikus strand bevásárló sétány közelében Fuerteventura szigetén
Morro Jable nagy turisztikai központjában Fuerteventura déli részén található a hatalmas fehér homokos strand, melynek nyugodt vize a türkiz és a smaragd árnyalataiban pompázik. Morro Jable strand néven ismert és északon a Las Gaviotas partszakasztól a délen fekvő Morro Jable halászfaluig terül el. Kilométeres, egzotikus strandját egy sugárút övezi, ahol nem csak bevásárló negyed található, hanem Morro Jable világítótornyának jellegzetes, tengerre néző sziluettje is kirajzolódik.
Négy kilométeres strand Saladar de Jandía mellett
A Morro Jable strand négy kilométer hosszú és egy sugárút határolja, ahol üzletek, szórakoztató központok és éttermek találhatók, valamint Saladar de Jandía, amely tudományos érdeklődésre számot adó hely, hiszen a Kanári-szigeteken ritkán előforduló, gazdag vegetáció található itt, amely ellenáll a sós víznek. A strandon vannak életmentők, számos helyen bérelhet nyugágyat és napernyőt, finomságokat vásárolhat és olyan vízi sportokra kipróbálására is lehetőség nyílik, mint a szörf vagy a kajak. És mi a legjobb? Szálljon meg egy közeli hotelben, töltsön egy napot a strandon, és mikor lemegy a nap, töltsön el kellemes vacsorát tengerre néző kilátással.
Length
4325 m
Accessible
Hammok sunshade
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Todo el año
Aguas tranquilas
Localidad
Morrojable

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045