LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Esquinzo Butihondo strand

Elővárosi strand nudista stranddal Fuerteventurán
Az Esquinzo Butihondo strand az azonos nevű lakópark mellett található, Morro Jable hatalmas turisztikai központjától északra. A közel három kilométeres elővárosi strand különböző partszakaszokra oszlik, így bár turista helyen található, mégis hatalmas nyugodt partszakaszok várják az idelátogatót. Ezért a Fuerteventura szigetének déli részén található strand tökéletes nudista fürdőzéshez teljes meghittségben, napozáshoz, minden kényelmi felszereléssel vagy vízi sportok gyakorlásához.
Arany homok és nyugodt türkizkék óceán Morro Jable mellett
Az Esquinzo Butihondo egy arany homokos, nyugodt vizű strand. Számos szolgáltatást kínál, hogy tökéletes napot tölthessen a parton, például bérelhet nyugágyat és napernyőt, van zuhany és öltöző. A partmentén ropogtatnivalót is vásárolhat, így az óceánparton ehet, továbbá a vízi sportokhoz tájékoztatást nyújtó létesítmények is találhatók a parton. A szállás lehetőségek között hotelek és apartmanok széles választékát találja. A strand jól megközelíthető, van parkoló és a Morro Jable falujába közlekedő autóbusz járatokkal is közlekedhet.
Length
3 km
Accessible
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Jandía

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045