LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

El Castillo strand

Nyugodt víz Caleta de Fuste öblében
Caleta de Fuste-ban, Fuerteventura szigetének keleti részén található a Kanári-szigetek egyik napsütötte pihenést kínáló strandja. Az El Castillo strand egy nyugodt strand, amelyet valamikor Puerto Rosario lakosai használtak hétvégi pihenőhelyként. A Biztonságos, fehér homokos strandon egész évben nyugodt a víz, mivel egy öbölben található. Ideális pihentető nyaralásra az Atlanti-óceán partján.
Turista strand Fuerteventura repülőterének közelében
Az El Castillo strand csupán 10 percre található Fuerteventura repülőterétől és nevét egy közeli, XVIII. századi erődről kapta, melyet érdemes meglátogatni. A strand népszerű a családok körében, mivel számos szolgáltatást nyújt: nyugágy és napernyő bérlés, parkoló, autóbusz megálló és taxi, partmenti sétány, melyet éttermek és apartmanok szegélyeznek, és mely egy bevásárló központhoz kapcsolódik. Mivel közel van a jachtkikötőhöz, lehet szörfözni, úszni az oroszlánokfókákkal, vagy búvárkodással felfedezheti a tengerfeneket.
Length
800 m
Hammok sunshade
Lifeguard
Parking
Restaurant
Showers
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Antigua

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
4
9
262
262
10045