Cala de Timijiraque

Pihenés a strandon La Estaca közelében

Puerto de la Estacától mindössze néhány méterre található, a természet szerelmesei élvezni fogják ezt a gyakorlatilag érintetlen strandot. Egy kis alagúton átkelve érjük el ezt az öblöt, ahogy a helyiek nevezik, amelyet sajátos fekete homok jellemez. Nyáron az egyik legnépszerűbb fürdőhely, télen pedig a tenger ereje miatt különösen a szörfösök körében népszerű.

Pihenés, séták és szórakozás a gyermekeknek

A 350 méter hosszú és 20 méter széles Timijiraque strand az egyik legnagyobb homokos partszakasz El Hierro szigetén. A tenger ereje ezen a területen ellentétben áll az itt fellélegezhető nyugalommal, ami egyedülálló pihenőhellyé teszi ezt a helyet. A jól karbantartott sétányon sétálni is ideális, míg a kicsik a játszóteret élvezik.

Hosszúság
350 M
Parking
Showers
Public transport
Sin vigilancia
Oleaje moderado
Localidad
Timijiraque
Fürdőzés veszélyes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben az állatokat, ne zavarja, illetve ne etesse azokat. Ha sérült példányt lát, bejelentheti a 112-es segélyhívó telefonszámon. Ne tépjen le virágokat vagy növényeket.
- Ne szedjen fel vagy vigyen el köveket vagy bármilyen más elemet a természetből. Ne is módosítsa azok elhelyezkedését az által, hogy sajnálatos módon hírhedtté vált „kavicstornyokat” épít belőlük.
- A strandokon rendelkezésre álló zuhanynál ne használjon szappant.
- Lehetőleg a tengeri környezet védelmét szem előtt tartó fényvédőt használjon.
- A strandok nagy részére tilos háziállatot vinni. Győződjön meg róla, hogy beviheti-e.
- Ügyeljen arra, hogy a környezet nyugalmát ne zavarja meg túlzott zajjal (hangos zene, kiabálás stb.), sem pedig olyan tevékenységekkel, mint például a labdajátékok.
Címkék
Etiquetas
7
9
262
262
10045