Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Janubio sóbánya

Janubio sóbánya Lanzarotéban
Janubio sóbánya Lanzarotéban
Janubio sóbánya Lanzarotéban
Janubio sóbánya Lanzarotéban
Janubio sóbánya Lanzarotéban

A Kanári-szigetek legnagyobb sóbányája

A Janubio sóbánya Lanzarotéban a legnagyobb a Kanári-szigeteken és nagy építészeti és kulturális értékkel bíró tájat alkot. Ma is termelik a fehér aranyat, azaz a sót, amely néhány évtizeddel ezelőtt a sziget gazdaságának elengedhetetlen része volt. Vulkáni kitörések formálta lagúnában található, amely a láva gátjaként szolgált az óceánnal szemben. A sóbányát a Spanyol Tudományos Örökség részének nyilvánították a vándormadarak jelenléte miatt.

Lenyűgöző naplementék Lanzarotéban

A lanzarotei lakosok erőfeszítéseiről tanúskodik, hogy ezt a helyet átalakították, hogy javaiból részesülhessenek. A sóbánya építészet az állhatatosság és a föld szeretetének példája, ahol a mesterség apáról fiúra száll generációk óta. Javasoljuk, hogy naplementekor látogassanak ide, amikor a nap tükröződik a tócsákban, ahol a víz elpárolog és hihetetlenül gyönyörű színárnyalatokban játszik. Nem fogja tudni megállni, hogy ne fényképezze le.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

DISCOVER