Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Fuencaliente sólepárlók

Fuencaliente sólepárlók Érdekes látnivalók La Palmán

La Palma sólepárlói

La Palma szigetének déli részén találhatóak azok a sólepárlók, amelyeket a Spanyol Tudományos Örökség részének nyilvánítottak, mivel számos vándormadár pihenőhelye is ez. Ez a sziget egyik leglátogatottabb pontja. Itt a föld, a víz és a levegő egyesül, hogy Fuencaliente sólepárlóit kivételesen gyönyörűvé varázsolja. Itt a fehér só, a fekete vulkáni föld és az óceán kéksége együtt olyan kontrasztot alkot, minden hihetetlenül szép festmény. A természet színei festik a sólepárlókat olyan csodálatossá, amit mindenképp látni kell.

Feuncalientében gyűjtött sóvirág

Az óceán vize megáll a kövek és a sár között labirintust alkotva, ahol a napsütés hatására elpárolog a nedvesség és lecsapódik a só. Így pedig gyönyörű színhatások jönnek létre, a sárgától, a rózsaszínen át, a kékig. Az apró, csillogó kristályokat kézzel gyűjtik össze, kicsi piramisokat formálva, melyeket a levegőn szárítanak ki. A Jardin de la Sal étteremben megismerheti a gyártási folyamatot és olyan érdekes termékeket vásárolhat, mint a sóvirág.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER