Fuencaliente sólepárlók

La Palma sólepárlói

La Palma szigetének déli részén találhatóak azok a sólepárlók, amelyeket a Spanyol Tudományos Örökség részének nyilvánítottak, mivel számos vándormadár pihenőhelye is ez. Ez a sziget egyik leglátogatottabb pontja. Itt a föld, a víz és a levegő egyesül, hogy Fuencaliente sólepárlóit kivételesen gyönyörűvé varázsolja. Itt a fehér só, a fekete vulkáni föld és az óceán kéksége együtt olyan kontrasztot alkot, minden hihetetlenül szép festmény. A természet színei festik a sólepárlókat olyan csodálatossá, amit mindenképp látni kell.

Feuncalientében gyűjtött sóvirág

Az óceán vize megáll a kövek és a sár között labirintust alkotva, ahol a napsütés hatására elpárolog a nedvesség és lecsapódik a só. Így pedig gyönyörű színhatások jönnek létre, a sárgától, a rózsaszínen át, a kékig. Az apró, csillogó kristályokat kézzel gyűjtik össze, kicsi piramisokat formálva, melyeket a levegőn szárítanak ki. A Jardin de la Sal étteremben megismerheti a gyártási folyamatot és olyan érdekes termékeket vásárolhat, mint a sóvirág.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Fuencaliente

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Ne használjon vakut a fotózáshoz. A vaku használata károsíthatja a művészeti és kulturális értékkel bíró műtárgyakat.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A kiállítótermekben ne étkezzen.
- Ügyeljen arra, hogy a hátizsákjával vagy kézitáskájával ne ütközzön neki semminek, miközben sétál.
- Igyekezzen csendben maradni vagy halkan beszélni, hogy ne zavarja a többi látogatót.
5
11
262
10045