Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Tazacorte kikötője

Tazacorte kikötője Kishajó- és jachtkikötők La Palmán
Tazacorte kikötője Kishajó- és jachtkikötők La Palmán
Tazacorte kikötője Kishajó- és jachtkikötők La Palmán

Kikötő csodálatos természeti környezetben La Palmán

Tazacorte kikötője La Palma nyugati partján, pihenésre ideális, gyönyörű természeti környezetben található. A kikötő szolgáltatások széles palettáját kínálja, a műszaki szerviztől a Wi-fi-n át a mosodáig. 341 befogadóhelyén legfeljebb 20 méter hosszú és 3 méteres merülésű hajók köthetők ki. A mólón 50 tonna teherbírású „travelift”, daru és cserealkatrészek állnak rendelkezésre.

Családias hangulatú jachtkikötő Tazacortén

Ebben a családias hangulatú jachtkikötőben többek között egy búvárközpont is található, kihasználva az egész évben kiváló éghajlat előnyeit. Az ide ellátogatók nappal kirándulásokon vehetnek részt, melyeket közvetlenül a mólón foglalhatnak le, éjszaka pedig élvezhetik a Tazacorte nyújtotta szórakozási lehetőségeket. Élvezze a fedélzetről a napnyugta szépségét, majd vacsorázzon a csillagok alatt La Palma hangulatos éttermeinek valamelyikében! A jachtkikötő mindenkinek felejthetetlen élményeket tartogat.

Isla La Palma

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
341

341

7 m./ 3 m.

7 m./ 3 m.

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER