Tazacorte kikötője

Kikötő csodálatos természeti környezetben La Palmán

Tazacorte kikötője La Palma nyugati partján, pihenésre ideális, gyönyörű természeti környezetben található. A kikötő szolgáltatások széles palettáját kínálja, a műszaki szerviztől a Wi-fi-n át a mosodáig. 341 befogadóhelyén legfeljebb 20 méter hosszú és 3 méteres merülésű hajók köthetők ki. A mólón 50 tonna teherbírású „travelift”, daru és cserealkatrészek állnak rendelkezésre.

Családias hangulatú jachtkikötő Tazacortén

Ebben a családias hangulatú jachtkikötőben többek között egy búvárközpont is található, kihasználva az egész évben kiváló éghajlat előnyeit. Az ide ellátogatók nappal kirándulásokon vehetnek részt, melyeket közvetlenül a mólón foglalhatnak le, éjszaka pedig élvezhetik a Tazacorte nyújtotta szórakozási lehetőségeket. Élvezze a fedélzetről a napnyugta szépségét, majd vacsorázzon a csillagok alatt La Palma hangulatos éttermeinek valamelyikében! A jachtkikötő mindenkinek felejthetetlen élményeket tartogat.

Lashings
341
Max draught
7 m./ 3 m.
Max length
20 m.
Drinkable water
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
Tazacorte
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
5
255
13 256
262
10045