Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Pasito Blanco kikötője

Pasito Blanco kikötője; Kishajó- és jachtkikötők Gran Canarián

Karbantartás és szervizelés a jachtkikötőben

A 388 kikötőhellyel rendelkező, 40 méternél nem hosszabb hajók befogadására alkalmas Pasito Blanco kikötője Gran Canaria szigetének déli részén, Maspalomas üdülőközpont közelében található. Minden szolgáltatás rendelkezésre áll itt, amely a hajósok kényelméhez és a hajó biztonságához szükséges. A műszaki és szervizelési szolgáltatások zökkenőmentességét egy 70 tonna teherbírású „travelift” garantálja. A kikötő közelében szupermarketek, mosodák és kávézók egész sora található.

Internetkapcsolatot biztosító jachtkikötő Gran Canarián

Az internettel, árammal, ivóvízzel és értékmegőrzőkkel felszerelt pontonokat biztosító Pasito Blanco kikötőjében apálykor 3 méter a merülés. A kikötő töltőállomása a hét minden napján este hatig tart nyitva, a biztonsági szolgálat pedig 24 órás, folyamatos felügyeletet biztosít. Kiváló fekvésének köszönhetően az ide ellátogatók egyszerre használhatják ki a csendes természeti környezet és Maspalomas közelségének előnyeit.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
388

388

7 m./ 3 m.

7 m./ 3 m.

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER