Pasito Blanco kikötője

Karbantartás és szervizelés a jachtkikötőben

A 388 kikötőhellyel rendelkező, 40 méternél nem hosszabb hajók befogadására alkalmas Pasito Blanco kikötője Gran Canaria szigetének déli részén, Maspalomas üdülőközpont közelében található. Minden szolgáltatás rendelkezésre áll itt, amely a hajósok kényelméhez és a hajó biztonságához szükséges. A műszaki és szervizelési szolgáltatások zökkenőmentességét egy 70 tonna teherbírású „travelift” garantálja. A kikötő közelében szupermarketek, mosodák és kávézók egész sora található.

Internetkapcsolatot biztosító jachtkikötő Gran Canarián

Az internettel, árammal, ivóvízzel és értékmegőrzőkkel felszerelt pontonokat biztosító Pasito Blanco kikötőjében apálykor 3 méter a merülés. A kikötő töltőállomása a hét minden napján este hatig tart nyitva, a biztonsági szolgálat pedig 24 órás, folyamatos felügyeletet biztosít. Kiváló fekvésének köszönhetően az ide ellátogatók egyszerre használhatják ki a csendes természeti környezet és Maspalomas közelségének előnyeit.

Lashings
388
Max draught
7 m./ 3 m.
Max length
40 m.
Drinkable water
Catering
Parking
Power
Lashing renting
Localidad
San Bartolomé de Tirajana
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
2
255
13 256
262
10045