Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Puerto del Rosario

Puerto del Rosario; Kishajó- és jachtkikötők Fuerteventurán
Puerto del Rosario; Kishajó- és jachtkikötők Fuerteventurán
Puerto del Rosario; Kishajó- és jachtkikötők Fuerteventurán

Fuerteventura fővárosának jachtkikötője

A Puerto del Rosario kikötő Fuerteventura keleti részén, a sziget fővárosában található. Elsősorban kereskedelmi és logisztikai forgalom zajlik itt, de jachtok kikötésére alkalmas horgonyzóhelyek és móló is található itt. A kikötő 60 kikötőhelyét csak a legfeljebb 12 m hosszúságú, apálykor öt méteres merülésű hajók használhatják. A kikötőben kompok és óceánjárók is megfordulnak. Ez a szigetek egyik legjobban felszerelt kikötője, ahol bármilyen műszaki és elektronikai meghibásodás kijavítható, közvetlenül a dokkban.

Szállodák és szupermarketek a jachtkikötő közelében

A Puerto del Rosario kikötőjében elérhető szolgáltatások változatossága gondoskodik arról, hogy a vendégek szórakozása és a készletek feltöltése a tenger közvetlen közelében biztosítva legyen. Ha valaki a szárazföldön eltöltött éjszakára vágyna, szállodák sokasága közül válogathat. A Fuerteventura fővárosában található jachtkikötőben biztosítva van az internetkapcsolat, továbbá „travelift” szolgáltatás és tengerészeti cikkeket áruló boltok sokasága érhető el.

Isla Fuerteventura

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
Igen

Igen

60

60

5 m.

5 m.

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER