LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Puerto del Rosario

Fuerteventura fővárosának jachtkikötője
A Puerto del Rosario kikötő Fuerteventura keleti részén, a sziget fővárosában található. Elsősorban kereskedelmi és logisztikai forgalom zajlik itt, de jachtok kikötésére alkalmas horgonyzóhelyek és móló is található itt. A kikötő 60 kikötőhelyét csak a legfeljebb 12 m hosszúságú, apálykor öt méteres merülésű hajók használhatják. A kikötőben kompok és óceánjárók is megfordulnak. Ez a szigetek egyik legjobban felszerelt kikötője, ahol bármilyen műszaki és elektronikai meghibásodás kijavítható, közvetlenül a dokkban.
Szállodák és szupermarketek a jachtkikötő közelében
A Puerto del Rosario kikötőjében elérhető szolgáltatások változatossága gondoskodik arról, hogy a vendégek szórakozása és a készletek feltöltése a tenger közvetlen közelében biztosítva legyen. Ha valaki a szárazföldön eltöltött éjszakára vágyna, szállodák sokasága közül válogathat. A Fuerteventura fővárosában található jachtkikötőben biztosítva van az internetkapcsolat, továbbá „travelift” szolgáltatás és tengerészeti cikkeket áruló boltok sokasága érhető el.
Lashings
60
Max draught
5 m.
Max length
12 m.
Drinkable water
Fuel
Catering
Power
Lashing renting
Localidad
Puerto del Rosario
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelős módon használja és mindig tartsa be a kikötő vagy partszakasz személyzetének utasításait.
- Ne lépjen be, vagy ne menjen keresztül olyan területekre, ahol ez nem engedélyezett.
- A tengerbe ne dobjon tárgyakat, sem semmilyen más jellegű hulladékot.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
4
255
13 256
262
10045