Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Buenavista Golf

Buenavista Golf Tenerife golfpályái
Buenavista Golf Tenerife golfpályái
Buenavista Golf Tenerife golfpályái

Golfpálya az Atlanti-óceán és a Teno-hegység között

A Buenavista Golf a kicsiny üdülőtelepülés, Buenavista del Norte közelében, Tenerife szigetének északnyugati részén található. A világbajnok golfozó, Severiano Ballesteros tervezte 2003-ban. Útvonala a Teno-hegység és a tenger által védett térben fekszik. A sziklaszirthez olyannyira közel található, hogy bizonyos lyukai azt az érzetet keltik, mintha az Atlanti-óceán felé ütnénk a labdát. Buenavista Golf pályáján az óceáné a főszerep!

Golfjáték Tenerifén, a tenger közelében

A Buenavista Golf egyik fontos része a tenger. Az ötlyukú greeneken főszerepet játszanak a játéktértől nem messze megtörő hullámok. Viszont nagyobb pontosságot is igényelnek, máskülönben a labda a 15. és 17. lyukba fog esni. A 9–18. lyukak között van egy központi tó, amelyet vízesések kötnek össze, kellemes környezetet teremtve ezáltal. Köszönhetően annak, hogy a tájkép egységességét nem töri meg, 2006-ban megkapta a Premio Madera Verde díjat, illetve az ISO 14001 és 9001 minősítést.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
18

18

72

72

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

DISCOVER