Buenavista Golf

Golfpálya az Atlanti-óceán és a Teno-hegység között

A Buenavista Golf a kicsiny üdülőtelepülés, Buenavista del Norte közelében, Tenerife szigetének északnyugati részén található. A világbajnok golfozó, Severiano Ballesteros tervezte 2003-ban. Útvonala a Teno-hegység és a tenger által védett térben fekszik. A sziklaszirthez olyannyira közel található, hogy bizonyos lyukai azt az érzetet keltik, mintha az Atlanti-óceán felé ütnénk a labdát. Buenavista Golf pályáján az óceáné a főszerep!

Golfjáték Tenerifén, a tenger közelében

A Buenavista Golf egyik fontos része a tenger. Az ötlyukú greeneken főszerepet játszanak a játéktértől nem messze megtörő hullámok. Viszont nagyobb pontosságot is igényelnek, máskülönben a labda a 15. és 17. lyukba fog esni. A 9–18. lyukak között van egy központi tó, amelyet vízesések kötnek össze, kellemes környezetet teremtve ezáltal. Köszönhetően annak, hogy a tájkép egységességét nem töri meg, 2006-ban megkapta a Premio Madera Verde díjat, illetve az ISO 14001 és 9001 minősítést.

Even
72
Handicap
-
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
School
Putting green
Localidad
Buenavista del Norte
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
1
258
13
262
10045