Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf Lanzarote golfpályái
Lanzarote Golf Lanzarote golfpályái
Lanzarote Golf Lanzarote golfpályái

Golfozás Lanzarote repülőterétől pár percre

A Lanzarote Golf Lanzarote repülőterétől mindössze tíz percre, a Puerto del Carmen üdülőtelepülés közelében található. A neves golfpálya-tervező, Ron Kirby tervezte. A tervezésében nagy szerepet játszott a tenger, és tökéletesen illeszkedik Lanzarote sziget jellegzetes látképébe. A pálya természetes emelkedőkre épült, így a hullámos terepviszonyok nagy szerepet játszanak a játékban. Kialakítása révén továbbá harmonizál az Atlanti-óceán és Fuerteventura szigetének látványával.

Golfpálya minden handicaphez Lanzarotén

A Lanzarote Golf link-típusú tervezésű, ami annyit tesz, hogy széles utcákkal és nagyméretű greenekkel rendelkezik, így kényelmesen használható minden handicaphez. Négy darab par 3-as, négy darab par 5-ös és tíz darab par 4-es lyuk terül el enyhén dimbes-dombos területen, amelyen még megtalálhatók a területhatárt jelölő ősi kőfalak. A 3-as számú, par 3-as lyuknál azonban a szél befolyásolhatja az ütést, míg a 7-es számú, par 5-ös lyuknál segítségül szolgálhat, ha a szél északról fúj.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE
18

18

72

72

36,4

36,4

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

Igen

4.30 horas

4.30 horas

Igen

Igen

DISCOVER