Salobre New Course

Golfozás Gran Canaria ötcsillagos üdülőhelyén

A New Course golfpálya 2008-ban épült, és körülbelül 4 évvel ezelőtt új elütési helyekkel (tee) újították fel. A Ron Kirby által tervezett pálya az elmúlt években jelentős fejlesztéseken ment keresztül. A természet által körülvett, a hegyekre és az üdülőhelyre nyíló kilátással a hendikep teljesítésének kihívása csak egy újabb okot ad arra, hogy játsszon. Az 1999-ben átadott Old Course fogadja az üdülőhelyre látogatókat. Gyönyörű, növényzetben gazdag pálya, a lyukak abszolút az élvezetre és a profi pályára jellemző technikai ütések kipróbálására készültek. A Roland Favré által tervezett 18 lyukú PAR 71-es pálya olyan fontos bajnokságoknak adott otthont, mint a spanyolországi PGA 2006-ban, a spanyol szenior és női bajnokság 2001-ben, és nemrégiben, 2022 augusztusában a Kanári-szigeteki Amatőr Golfbajnokságnak adott otthont. Ha ez nem lenne elég, a Salobre Golf rendelkezik egy „Club Fitting Centre” nevű központtal, egy olyan térrel, amely a legújabb „Trackman System” technológia használatával segít a játékosoknak játékuk javításában. Ez a rendszer egy harci radar pontosságával tükrözi a játékos lengőmozgásának minden részletét, és javaslatokat tesz az ütések, és ezáltal a pályán elért eredmények javítására.

Even
36
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
9
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
258
262
10045