LEGFRISSEBB HÍREK |

Koronavírus (Covid19)

Salobre Golf Old Course & New Course

Két golfpálya egy komplexumon belül Maspalomas mellett
Gran Canaria déli részén, egyedülálló helyen, természetes környezetben található a Salobre Hotel Resort & Serenity, amely az Atlanti-óceánra és a golfpályára nyíló csodálatos kilátással rendelkezik és a legapróbb részletekig úgy alakították ki, hogy örömet, pihenést, nyugalmat és jólétet nyújtson. Ennek érdekében ez az 5 csillagos szálloda a sziget legexkluzívabb létesítményeivel és szolgáltatásaival rendelkezik: golf, wellness központ, a város zajától távol eső környezet, különböző gasztronómiai területek és még sok más. És ha van valami, amiért a Salobre Hotel elismerést kapott, akkor az a golf, hiszen 2016-ban Spanyolország legjobb golfszállodája lett. Gran Canaria egyetlen üdülőhelye, amely két 18 lyukú pályával rendelkezik, az úgy nevezett New és az Old Course. Ezeket október 17-től három pályává alakították át, egyesítve az Old Course-on lévő 18 lyukat és a New Course-on lévő 9 lyukat (1-3. és 13-18. Lyukak) így alkotva egy PAR 36-os pályát, hogy ismét várja azokat a golfozókat, akik kedvelik a páratlan kihívásokat rejtő pályákat. A Salobre Golfot úgy alakították ki, hogy minden szintű játékosnak megfeleljen. A kőből épült környezetének és a golfozónak nyújtott kihívásnak köszönhetően a legigényesebb és legjellegzetesebb pályák közé tartozik. Ráadásul ez a golfpálya mindenkit lenyűgöz, mivel teljesen beilleszkedik az üdülőhelybe és a természetes környezetbe, a lehető legnagyobb mértékben tiszteletben tartva a tájat.
Golfozás Gran Canaria ötcsillagos üdülőhelyén
A New Course golfpálya 2008-ban épült, és körülbelül 4 évvel ezelőtt új elütési helyekkel (tee) újították fel. A Ron Kirby által tervezett pálya az elmúlt években jelentős fejlesztéseken ment keresztül. A természet által körülvett, a hegyekre és az üdülőhelyre nyíló kilátással a hendikep teljesítésének kihívása csak egy újabb okot ad arra, hogy játsszon. Az 1999-ben átadott Old Course fogadja az üdülőhelyre látogatókat. Gyönyörű, növényzetben gazdag pálya, a lyukak abszolút az élvezetre és a profi pályára jellemző technikai ütések kipróbálására készültek. A Roland Favré által tervezett 18 lyukú PAR 71-es pálya olyan fontos bajnokságoknak adott otthont, mint a spanyolországi PGA 2006-ban, a spanyol szenior és női bajnokság 2001-ben, és nemrégiben, 2022 augusztusában a Kanári-szigeteki Amatőr Golfbajnokságnak adott otthont. Ha ez nem lenne elég, a Salobre Golf rendelkezik egy „Club Fitting Centre” nevű központtal, egy olyan térrel, amely a legújabb „Trackman System” technológia használatával segít a játékosoknak játékuk javításában. Ez a rendszer egy harci radar pontosságával tükrözi a játékos lengőmozgásának minden részletét, és javaslatokat tesz az ütések, és ezáltal a pályán elért eredmények javítására.
Even
71 & 36
Handicap
-
Hole number
18 & 9
Round time
-
Accomodation
Catering
Parking
School
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
258
262
10045