Salobre Golf Old Course

Két golfpálya egy komplexumon belül Maspalomas mellett

Gran Canaria déli részén, egyedülálló helyen, természetes környezetben található a Salobre Hotel Resort & Serenity, amely az Atlanti-óceánra és a golfpályára nyíló csodálatos kilátással rendelkezik és a legapróbb részletekig úgy alakították ki, hogy örömet, pihenést, nyugalmat és jólétet nyújtson. Ennek érdekében ez az 5 csillagos szálloda a sziget legexkluzívabb létesítményeivel és szolgáltatásaival rendelkezik: golf, wellness központ, a város zajától távol eső környezet, különböző gasztronómiai területek és még sok más. És ha van valami, amiért a Salobre Hotel elismerést kapott, akkor az a golf, hiszen 2016-ban Spanyolország legjobb golfszállodája lett. Gran Canaria egyetlen üdülőhelye, amely két 18 lyukú pályával rendelkezik, az úgy nevezett New és az Old Course. Ezeket október 17-től három pályává alakították át, egyesítve az Old Course-on lévő 18 lyukat és a New Course-on lévő 9 lyukat (1-3. és 13-18. Lyukak) így alkotva egy PAR 36-os pályát, hogy ismét várja azokat a golfozókat, akik kedvelik a páratlan kihívásokat rejtő pályákat. A Salobre Golfot úgy alakították ki, hogy minden szintű játékosnak megfeleljen. A kőből épült környezetének és a golfozónak nyújtott kihívásnak köszönhetően a legigényesebb és legjellegzetesebb pályák közé tartozik. Ráadásul ez a golfpálya mindenkit lenyűgöz, mivel teljesen beilleszkedik az üdülőhelybe és a természetes környezetbe, a lehető legnagyobb mértékben tiszteletben tartva a tájat.

Even
71
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
18
Round time
-
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • Soha ne hagyjon semmilyen szemetet a környezetben, beleértve a cigarettacsikkeket is. Az élelmiszerhulladékok elősegítik a rágcsálók és a kóbor macskák szaporodását.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja.
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
2
258
258
262
10045