Tenerife

The Amazing Rockers Homenaje a Los Sombras

04 July 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

A THE AMAZING ROCKERS Tenerife zenészei, Pepe Rancel, Fernando Foronda, Paco Urbano, Manolo Santana, Juan Cobo, Tony Mederos és Víctor Cáceres együttesen tisztelegnek a híres tenerifei Los Sombras együttes előtt, akik 1965 és 1970 között. , alapvető szerepet játszott a Kanári-szigeteken, hű tükre és következménye annak a fiatalos átalakulásnak, amelyet Nagy-Britannia, Írország és az Egyesült Államok rock-, soul- és rhythm and blues bandái által újrateremtett zene megállíthatatlan ereje segített és ihletett. 1960-as évek.

A megtisztelt Los Sombras együttest a korabeli Kanári-szigetek fiataljai nagyon jól fogadták, és egyedi stílusuk frissessége és újszerűsége miatt máig őrzi a La Lagunában található Club A Go Go-ban való fellépéseik boldog emlékét. a Real Casino de Tenerife, a Real Club Náutico, a Santa Cruz-i Sloopy's, az Estadio Insular Gran Canaria-ban, az Atlantic Festival Puerto de La Cruz-ban és a szigetek más városaiban, az emlékek, amelyek még mindig élnek a kor generációinak elméjében .

A THE AMAZING ROCKERS ezzel a koncerttel/tisztelgéssel visszaadja Los Sombras jó zenei munkáját, újraértelmezve olyan zeneszerzők, csoportok és énekesek dalait az 1950-es és 1960-as évekből, mint Fats Domino, Mick Jagger és Keith Richards, Eddie Cochran, Sam Cooke, The Animals , Wilson Pickett, Little Richard, Brenton Wood, The Beatles, Buddy Holly, Elvis, Ben E. King, Chuck Berry és Delbert McClinton.

Azok, akik részt vesznek ezen a tisztelgésen, szinte annyira élvezni fogják a koncertet, mintha maguk Sombrák térnének vissza megérdemelt pihenéséről a Rock Paradicsomból erre a „történésre”.

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO