The Amazing Rockers Homenaje a Los Sombras

Tenerife

Korábbi esemény

04 July 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

A THE AMAZING ROCKERS Tenerife zenészei, Pepe Rancel, Fernando Foronda, Paco Urbano, Manolo Santana, Juan Cobo, Tony Mederos és Víctor Cáceres együttesen tisztelegnek a híres tenerifei Los Sombras együttes előtt, akik 1965 és 1970 között. , alapvető szerepet játszott a Kanári-szigeteken, hű tükre és következménye annak a fiatalos átalakulásnak, amelyet Nagy-Britannia, Írország és az Egyesült Államok rock-, soul- és rhythm and blues bandái által újrateremtett zene megállíthatatlan ereje segített és ihletett. 1960-as évek.

A megtisztelt Los Sombras együttest a korabeli Kanári-szigetek fiataljai nagyon jól fogadták, és egyedi stílusuk frissessége és újszerűsége miatt máig őrzi a La Lagunában található Club A Go Go-ban való fellépéseik boldog emlékét. a Real Casino de Tenerife, a Real Club Náutico, a Santa Cruz-i Sloopy's, az Estadio Insular Gran Canaria-ban, az Atlantic Festival Puerto de La Cruz-ban és a szigetek más városaiban, az emlékek, amelyek még mindig élnek a kor generációinak elméjében .

A THE AMAZING ROCKERS ezzel a koncerttel/tisztelgéssel visszaadja Los Sombras jó zenei munkáját, újraértelmezve olyan zeneszerzők, csoportok és énekesek dalait az 1950-es és 1960-as évekből, mint Fats Domino, Mick Jagger és Keith Richards, Eddie Cochran, Sam Cooke, The Animals , Wilson Pickett, Little Richard, Brenton Wood, The Beatles, Buddy Holly, Elvis, Ben E. King, Chuck Berry és Delbert McClinton.

Azok, akik részt vesznek ezen a tisztelgésen, szinte annyira élvezni fogják a koncertet, mintha maguk Sombrák térnének vissza megérdemelt pihenéséről a Rock Paradicsomból erre a „történésre”.

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React