MOVE 2023. III Festival Internacional de las artes del movimiento en Canarias. Tenerife

Tenerife

Korábbi esemény

6 to 8 June

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"A mozgás művészete továbbra is a kapcsolattartás egyik választott módja. Az emberi lények mindig is ritmikus vagy aritmikus mozgást használtak, hogy kapcsolatba lépjenek az egyes korszakok uralkodó megnyilvánulásaival, a táncoktól a Földanya védelméről és feláldozásáról szóló hiedelmekhöz kapcsolódó táncoktól egészen a jelenkorig, amelyben ez így vagy úgy az emberekben is megnyilvánul, létrehozva a mozgásművészetek stílusaihoz kötődő identitások.

A mozgásművészet egyre kortársabb módon bővíti tudományágát. A legigényesebb és legklasszikusabb stílusok legklasszikusabb változata sem marad el, amelyben a különböző irányzatok fegyelmezettsége határozza meg a művészt.

Az elmúlt évtizedekben a legmodernebb fogalmak vették át a legklasszikusabb tudományágakat, paradigmaváltással a mozgásművészetek felfogásában.

Így alakult meg a 2023-ban harmadik kiadását ünneplő MOVE CANARIAS, amely Lanzarote-on, Tenerifén, Gran Canaria-n és La Palmában lépett fel, és igyekszik elmélyülni a mozgásművészet javaslataiban, különös tekintettel a képzésre és a képzésre. a Kanári-szigetek látogatóinak és helyi lakosainak érdeklődésére számot tartó vezető nemzetközi nyílt terület, amely a szigetek különböző városaiban található, így plurális dimenziót adva a javaslatoknak.
"

Kategória

Categoría del evento

Fesztivál

Életkor

Ár

Az esemény ingyenes

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React