Tenerife

OFFTHEROOF

24 June 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Leszálltunk a tetőről az OFFtheRoof harmadik kiadására
Június 24-én szombaton az úgynevezett második otthonunkban: a Bulán Social Clubban 23:00-06:00 óráig.
A felállás
RANCEL GC Spooky Wave Label
A Berlinben élő DJ és producer zenéje két nagy szenvedélyének fúziója: a hullámok és az elektronika. Rancel különféle tengeri élményekhez juttatja hallgatóit, valami egyedit, amit a műfajok egyesítésével és az 1990-es évek csábító mellékízével valósít meg.
MAURA IT Psychostasia/Release Sustain
Maura már évek óta magával ragadó jelenléte van a londoni zenei körben. A Psychostasia Recordings, a Release Sustain, a Vitalik, a Sneaky Music és a Deependence produkcióival továbbra is keményen dolgozik a stúdióban szóló és közös projekteken. A zenei irányzatoktól függetlenül dinamikus szettjeikkel kitűnnek, olyan válogatást mutatnak be, amelyet egy adott korszakban nem lehetett megőrizni, és gondosan kutattak a régi iskola hangulatával és a jövő perspektívájával.
FRAN CABELLO
Miután több éven át DJ-ként fejlődött, és bejárta a Kanári-szigetek legikonikusabb klubjainak és fesztiváljainak asztalait, Fran Cabello beszivárgott a szigetek elektronikus és művészi atmoszférájának felső rétegeibe, többek között az alkalmazkodási képességének köszönhetően. ami legendássá tette zenei repertoárját. Különböző stílusokon keresztül végzett elkötelezett kutatása know-how-ba és kommunikációba csap át, amely a professzionalizmus megőrzése mellett hangos történetté varázsolja előadásait.
JOSÉ HDEZ
Rezidens DJ a Bulán Social Clubban.
"

Kategória

Categoría del evento

Fesztivál

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO