OFFTHEROOF

Tenerife

Korábbi esemény

24 June 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Leszálltunk a tetőről az OFFtheRoof harmadik kiadására
Június 24-én szombaton az úgynevezett második otthonunkban: a Bulán Social Clubban 23:00-06:00 óráig.
A felállás
RANCEL GC Spooky Wave Label
A Berlinben élő DJ és producer zenéje két nagy szenvedélyének fúziója: a hullámok és az elektronika. Rancel különféle tengeri élményekhez juttatja hallgatóit, valami egyedit, amit a műfajok egyesítésével és az 1990-es évek csábító mellékízével valósít meg.
MAURA IT Psychostasia/Release Sustain
Maura már évek óta magával ragadó jelenléte van a londoni zenei körben. A Psychostasia Recordings, a Release Sustain, a Vitalik, a Sneaky Music és a Deependence produkcióival továbbra is keményen dolgozik a stúdióban szóló és közös projekteken. A zenei irányzatoktól függetlenül dinamikus szettjeikkel kitűnnek, olyan válogatást mutatnak be, amelyet egy adott korszakban nem lehetett megőrizni, és gondosan kutattak a régi iskola hangulatával és a jövő perspektívájával.
FRAN CABELLO
Miután több éven át DJ-ként fejlődött, és bejárta a Kanári-szigetek legikonikusabb klubjainak és fesztiváljainak asztalait, Fran Cabello beszivárgott a szigetek elektronikus és művészi atmoszférájának felső rétegeibe, többek között az alkalmazkodási képességének köszönhetően. ami legendássá tette zenei repertoárját. Különböző stílusokon keresztül végzett elkötelezett kutatása know-how-ba és kommunikációba csap át, amely a professzionalizmus megőrzése mellett hangos történetté varázsolja előadásait.
JOSÉ HDEZ
Rezidens DJ a Bulán Social Clubban.
"

Kategória

Categoría del evento

Fesztivál

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React