Tenerife

Los Mesoneros. Tour Europa'23

Past event

10 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

A Los Mesoneros egy Venezuelában alakult popzenekar, de jelenleg Mexikóban található. Fiatal korukban és kevés dallal az utcán sikerült bekerülniük országuk fő rádióállomásain, és a vibráló venezuelai pop rock színtér részét képezni. Később az Indelible című debütáló albumukkal négy Latin Grammy-jelölést értek el, ezzel megdöntve a legtöbb jelölést szerző venezuelai együttes rekordját egyetlen kiadásban.
Második albumukon, a ""Caiga La Noche""-n nemzetközi bandává tömörültek, Mexikóban telepedtek le, és egy ""elfogyott"" turnét ért el Latin-Amerikán, Európában és az Egyesült Államokban.
Több évnyi turné után ismét stúdióba léptek, és kiadták a Pangea albumot, amely örökre megváltoztatta Los Mesoneros életét a ""Te Lo Advertí"", a ""Pangea"" és az ""Últimas Palabras"" című slágereik miatt. ismét két Latin Grammy-jelölést szerzett.
Nemrég adtak ki két élő albumot, a ""Live Desde Pangea"" és a ""10 Años de Indeleble"" című albumukat, az elsővel pedig egy újabb Latin Grammy-jelölést kaptak, összesen hét jelölést tettek pályafutásuk során, és megdöntötték a streaming legmagasabb látogatottsági rekordját. egy venezuelai zenekar koncertje a ""10 years of Indeleble""-vel.
2022-ben és eddig 2023-ban a Los Mesoneros több előzetest is megosztott a 2023-ban megjelenő új albumáról a „DOS”, „No Terminamos De Terminar” ft. Big Soto, „Despidete Bien”, „Más” dalokon keresztül. Tuyo"" és legutóbbi kislemeze, az ""El Puesto Es Mío"".
Fontos:
Ez az esemény csak 18 éven felülieknek szól.
Kiskorúak 16 éves korig felnőtt kíséretében vehetnek részt.

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO