Los Mesoneros. Tour Europa'23

Tenerife

Korábbi esemény

10 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

A Los Mesoneros egy Venezuelában alakult popzenekar, de jelenleg Mexikóban található. Fiatal korukban és kevés dallal az utcán sikerült bekerülniük országuk fő rádióállomásain, és a vibráló venezuelai pop rock színtér részét képezni. Később az Indelible című debütáló albumukkal négy Latin Grammy-jelölést értek el, ezzel megdöntve a legtöbb jelölést szerző venezuelai együttes rekordját egyetlen kiadásban.
Második albumukon, a ""Caiga La Noche""-n nemzetközi bandává tömörültek, Mexikóban telepedtek le, és egy ""elfogyott"" turnét ért el Latin-Amerikán, Európában és az Egyesült Államokban.
Több évnyi turné után ismét stúdióba léptek, és kiadták a Pangea albumot, amely örökre megváltoztatta Los Mesoneros életét a ""Te Lo Advertí"", a ""Pangea"" és az ""Últimas Palabras"" című slágereik miatt. ismét két Latin Grammy-jelölést szerzett.
Nemrég adtak ki két élő albumot, a ""Live Desde Pangea"" és a ""10 Años de Indeleble"" című albumukat, az elsővel pedig egy újabb Latin Grammy-jelölést kaptak, összesen hét jelölést tettek pályafutásuk során, és megdöntötték a streaming legmagasabb látogatottsági rekordját. egy venezuelai zenekar koncertje a ""10 years of Indeleble""-vel.
2022-ben és eddig 2023-ban a Los Mesoneros több előzetest is megosztott a 2023-ban megjelenő új albumáról a „DOS”, „No Terminamos De Terminar” ft. Big Soto, „Despidete Bien”, „Más” dalokon keresztül. Tuyo"" és legutóbbi kislemeze, az ""El Puesto Es Mío"".
Fontos:
Ez az esemény csak 18 éven felülieknek szól.
Kiskorúak 16 éves korig felnőtt kíséretében vehetnek részt.

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React