Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas

Lanzarote

Korábbi esemény

11 November 2023

Islas

Lanzarote

Descripción del evento

"
""Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (gasztronómiai művészeti estek) Lanzarote-ban!
A Famtàstic fesztivál keretében először kerül sor Lanzarote-n a sikeres Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gasztronómiai Művészeti Esték) rendezvényre. Készüljön fel két izgalmas estére ebben az egyedülálló kulturális műsorban.

11/11 – (G)csillagászat (speciális térbeli)
A Famtàstic november 11-én egyik estjét a (G)csillagászatnak szenteli, és multidiszciplináris tartalmakon keresztül hoz közelebb minket a világűr megismeréséhez speciális Spatial című foglalkozásával. Az este olyan karizmatikus borokkal indul, mint amilyeneket a Bodegas El Grifo (D.O. Lanzarote) kínál nekünk és DJ Vamp zenei szettje, a bakelitlemezek szerelmese, amelytől minden alkalommal a legjobb zenei ritmusokat kapja. A Csillagközi rövidfilmek válogatása ötvözi a vicceset és az ismeretterjesztőt, a humort és a drámát, a valóságot és a science fictiont. A gasztronómiai kínálatot a hagyományokat és a helyi alapanyagokat konyhájában senki máshoz nem hasonlító séf, a Castillo de San José étterem séfje, Pedro García Curbelo biztosítja, aki három exkluzív kóstolót tervezett a világűr ihlette. A rapper Javidream bemutatja új Strangers című albumát.

Mi az a Famtàstic?
A Famtàstic egy olyan esemény, amely ötvözi a művészetet, a gasztronómiát, a zenét és még sok mást. Minden tematikus este a következők egyedi keverékét kínálja:
Audiovizuális tartalom: Gondosan válogatott hazai és nemzetközi rövidfilmek az est témájában.
Három gasztronómiai kóstoló: A helyi és fenntartható konyha iránt szenvedélyes szakácsok készítik.
Élő előadások: koncertek, színház, előadások és még sok más.
Zenei ülések: DJ-k és válogatók kurátorai.
A művészi kifejezés egyéb formái: Installációk, kiállítások és vetítések.
A Famtàstic ezeket a nem szokványos kulturális kifejezéseket kollektív élménnyé alakítja át. Harmadik kiadásunkat a kanári burgonya ünneplésére, valamint a gasztronómia és a csillagászat kapcsolatának feltárására szenteljük.
Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gasztronómiai Művészeti Estek) Lanzarote-ban egy személyre szabott kulturális élmény megélésének lehetősége. Lépjen kapcsolatba művészekkel, ismerjen meg más résztvevőket, és merüljön el az ízek, hangok és kreativitás világában. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló eseményt.
Vedd meg a jegyed, és csatlakozz a kultúra ünnepéhez a Famtàstic · Noches de Artes Gastronómicas (Gasztronómiai Művészeti Estek) rendezvényen!
"

Kategória

Categoría del evento

Gasztronómia

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React