Tenerife

Festival Veranos del Taoro

Korábbi esemény

1 to 5 August

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"""A taorói nyári tét kihasználja az örök tavasz szigetének kivételes éghajlati viszonyait, a nemzeti dráma nagy neveit és a kiváltságos természeti környezetet, a Parque de la Sortija-t Puerto de la Cruz településen, hogy elindítsák saját hagyományukat a nyílt légi színház . A Taoro Summers-szel olyan rendezvények hagyományait gyűjtjük össze, mint a londoni Regent's Park Open Air Theatre vagy a New York-i Shakespeare in the Park, ahol annak ellenére, hogy teljesen a szabadban van, a színház öltözőkkel rendelkezik a technikai és művészi szereplők vagy a sminkosztály számára .

Ennek az eseménynek az egyik jellemzője a pedagógiai hivatása, tolmácsainak vitathatatlan értéke, a bemutatott szövegek vitathatatlan értéke, valamint az a törekvés, hogy a kimondott szó minőségét közelebb hozza a távolabbi közönséghez. ezekből a kontextusokból a javaslatok sokféleségének köszönhetően, amelyek szarvasgombásodást okoznak a helyi kultúra e három napjának programjában.

A keret elősegíti a délután és az éjszaka élvezetét, hogy az agyat ne csak kognitív ingerekkel töltse meg, hanem érzékszervi és tapasztalati ingerekkel is."""

Kategória

Categoría del evento

Fesztivál

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React