Gran Canaria

DEM. Las Palmas de Gran Canaria. Fábrica La Isleta

01 July 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Július 1-jén ünnepli fennállásának 11. évfordulóját a Kanári-szigeteken a Zene Európai Napja, amely történelmének és élőzenei ünnepeinek legambiciózusabb eseményévé válik, mivel három helyszínen (Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria és Arrecife) tartják. ) egyidejűleg. A legutóbbi kiadásokhoz hasonlóan az esemény a 2023-as Phe Fesztivál előzetese és bemutatója is lesz. A londoni Alien Tango és a madridi Tiburona együttes, valamint a Kanári-szigetek feltörekvő bandáinak kiemelkedő válogatása, többek között Baldosa és Eric Böelle lesz ennek a rendezvénynek a főszereplője, amely minden helyszínre ingyenes.

Az Európai Zene Napja a Kanári-szigeteken célja, hogy népszerűsítse és erősítse a kulturális kínálatot azokban a városokban, ahol megrendezik, közösen részt vesz az évente megrendezett európai körversenyen, valamint a Kanári-szigetek részvételét. látható, bemutatva a legújabb trendeket és művészi és kreatív tehetségeket helyi, spanyol és nemzetközi zenészek részéről, akik lehetőséget kapnak a részvételre, és ezáltal projektjeik láthatóvá tételére.

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA – FÁBRICA LA ISLETA

Az ünneplés Gran Canarián a független műfaj feltörekvő regionális képviseletével teljesedik ki, a Baldosa alternatív rockzenekar és Eric Böelle tenerifei művész fellépésével, két friss és felkapott javaslattal, amelyek táncolható, kemény és fülbemászó dalokat biztosítanak. A koncertek Las Palmas egyik vezető kulturális terében, a La Fábrica La Isleta-ban lesznek.

Az esemény ebben a kiadásban szintén Lanzarote szigetén kezdi útját a La FRAC cádizi csoport (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadiz Atipikus Rapper Alapítvány]) fellépésével, egy eredeti stílusú rap formátumú projekttel, és főként a Jamaicai zene, amely a karneváli balladák legtisztább stílusában köti össze a közönséget.

A 2023-as DEM rendezvényre a belépés ingyenes, és célja, hogy az élőzenét minden polgárhoz egyformán eljusson.

A DEM 2023 a Phe Team által szervezett kezdeményezés, amelyet olyan intézmények támogatnak, mint a Kanári-szigetek Kulturális Fejlesztési Intézete és a Kanári-szigeteki Turisztikai Intézet megfelelő kulturális pályázatain keresztül, valamint Puerto de la Cruz városi tanácsa, a La Fábrica La Isleta közreműködésével. , Pub La Grulla, The Collective and Hemispheria. A fesztivál minden frissített információja megtalálható a fesztivál közösségi oldalain: Instagram és Facebook.
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO