DEM. Las Palmas de Gran Canaria. Fábrica La Isleta

Gran Canaria

Korábbi esemény

01 July 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Július 1-jén ünnepli fennállásának 11. évfordulóját a Kanári-szigeteken a Zene Európai Napja, amely történelmének és élőzenei ünnepeinek legambiciózusabb eseményévé válik, mivel három helyszínen (Puerto de la Cruz, Las Palmas de Gran Canaria és Arrecife) tartják. ) egyidejűleg. A legutóbbi kiadásokhoz hasonlóan az esemény a 2023-as Phe Fesztivál előzetese és bemutatója is lesz. A londoni Alien Tango és a madridi Tiburona együttes, valamint a Kanári-szigetek feltörekvő bandáinak kiemelkedő válogatása, többek között Baldosa és Eric Böelle lesz ennek a rendezvénynek a főszereplője, amely minden helyszínre ingyenes.

Az Európai Zene Napja a Kanári-szigeteken célja, hogy népszerűsítse és erősítse a kulturális kínálatot azokban a városokban, ahol megrendezik, közösen részt vesz az évente megrendezett európai körversenyen, valamint a Kanári-szigetek részvételét. látható, bemutatva a legújabb trendeket és művészi és kreatív tehetségeket helyi, spanyol és nemzetközi zenészek részéről, akik lehetőséget kapnak a részvételre, és ezáltal projektjeik láthatóvá tételére.

LAS PALMAS DE GRAN CANARIA – FÁBRICA LA ISLETA

Az ünneplés Gran Canarián a független műfaj feltörekvő regionális képviseletével teljesedik ki, a Baldosa alternatív rockzenekar és Eric Böelle tenerifei művész fellépésével, két friss és felkapott javaslattal, amelyek táncolható, kemény és fülbemászó dalokat biztosítanak. A koncertek Las Palmas egyik vezető kulturális terében, a La Fábrica La Isleta-ban lesznek.

Az esemény ebben a kiadásban szintén Lanzarote szigetén kezdi útját a La FRAC cádizi csoport (Fundación de Raperos Atípicos de Cádiz [Cadiz Atipikus Rapper Alapítvány]) fellépésével, egy eredeti stílusú rap formátumú projekttel, és főként a Jamaicai zene, amely a karneváli balladák legtisztább stílusában köti össze a közönséget.

A 2023-as DEM rendezvényre a belépés ingyenes, és célja, hogy az élőzenét minden polgárhoz egyformán eljusson.

A DEM 2023 a Phe Team által szervezett kezdeményezés, amelyet olyan intézmények támogatnak, mint a Kanári-szigetek Kulturális Fejlesztési Intézete és a Kanári-szigeteki Turisztikai Intézet megfelelő kulturális pályázatain keresztül, valamint Puerto de la Cruz városi tanácsa, a La Fábrica La Isleta közreműködésével. , Pub La Grulla, The Collective and Hemispheria. A fesztivál minden frissített információja megtalálható a fesztivál közösségi oldalain: Instagram és Facebook.
"

Kategória

Categoría del evento

Zene

Életkor

Ár

Kérjük, ellenőrizze az események/jegyek weboldalát

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React