Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Martiánez-tó

Lago Martiánez-Szabadidőközpontok Tenerifén
Lago Martiánez-Szabadidőközpontok Tenerifén
Lago Martiánez-Szabadidőközpontok Tenerifén

A César Manrique által tervezett szépséges medencék

Tenerife szigetének északi részén, Puerto de la Cruz településen található a Lago Martiánez, mely egy komplett szabadidőközpont. A létesítmények között találtató egy nagyméretű mesterséges tó, melyet smaragdszínű vizű medencék, kertek, teraszok és éttermek vesznek körül. Innen felejthetetlen kilátás nyílik a Teide hegyére. A parkot a híres lanzarotei művész, César Manrique tervezte a hetvenes évek derekán, a hagyományos kanári-szigeteki építészet és az őshonos növényvilág felhasználásával.

Szabadidőtöltés az egész családnak, a tenger mellett

A Lago Martiánez, melyet Történelmi kert kategóriában a kulturális örökség részévé nyilvánítottak, minden korosztály számára kínál szabadidős programokat. Négy felnőtt -és három gyermekmedencével rendelkezik, melyeket napozóágyas és napernyős napozóterületek vesznek körül. A komplexum számos terasszal, büfével, étteremmel és 2006 óta kaszinóval is rendelkezik. Mindezek tökéletes kellékek egy strandolással töltött naphoz.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER