Martiánez-tó

A César Manrique által tervezett szépséges medencék

Tenerife szigetének északi részén, Puerto de la Cruz településen található a Lago Martiánez, mely egy komplett szabadidőközpont. A létesítmények között találtató egy nagyméretű mesterséges tó, melyet smaragdszínű vizű medencék, kertek, teraszok és éttermek vesznek körül. Innen felejthetetlen kilátás nyílik a Teide hegyére. A parkot a híres lanzarotei művész, César Manrique tervezte a hetvenes évek derekán, a hagyományos kanári-szigeteki építészet és az őshonos növényvilág felhasználásával.

Szabadidőtöltés az egész családnak, a tenger mellett

A Lago Martiánez, melyet Történelmi kert kategóriában a kulturális örökség részévé nyilvánítottak, minden korosztály számára kínál szabadidős programokat. Négy felnőtt -és három gyermekmedencével rendelkezik, melyeket napozóágyas és napernyős napozóterületek vesznek körül. A komplexum számos terasszal, büfével, étteremmel és 2006 óta kaszinóval is rendelkezik. Mindezek tökéletes kellékek egy strandolással töltött naphoz.

Catering
Is accessible
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045