Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Loro Park

Loro Park Állatkertek Tenerife
Loro Park Állatkertek Tenerife
Loro Park Állatkertek Tenerife
Loro Park Állatkertek Tenerife
Loro Park Állatkertek Tenerife

A Kanári-szigeteken egyedülálló kardszárnyú delfin show

A Loro Parkban láthatja a Kanári-szigeteken egyedülálló kardszárnyú delfin showt. Puerto de la Cruz-ban, Tenerife szigetének északi részén található az állatkert, amelynek híres „showjáról” ódákat zengenek. Ebben a showban a kardszárnyú delfinek zenére táncolnak és hatalmas átlátszó medencébe merülnek, így a látogató a víz alatt is láthatja minden mozdulatukat. Az ugrások és akrobatikus mutatványok olyannyira látványosak, hogy általános jelenség, hogy a víz kicsap a nézők soraiba. Ez egy valóban kihagyhatatlan látványosság a park látogatása során.

A világ legnagyobb papagáj gyűjteménye Puerto de la Cruz-ban

A Loro Park nemzetközi hírneve lenyűgöző egzotikus madárgyűjteményének köszönhető, amely több mint 300 madárfajból áll. A Loro Park Alapítvány célja a kihalással fenyegetett állatok védelmet és megőrzése. Ezért a park rendelkezik a világ legnagyobb pingvináriumával, több mint 250 pingvinnel. Van egy akvárium is, ahol halak és cápák úszkálnak csodálatos korallok között a látogató szeme előtt. A hatalmas létesítményekben pedig a gorilláktól kezdve, a tigriseken át, még hangyászok is megtalálhatók. A elnyerte az Animal Embassy 2008 címet mint fenntartható és felelős park.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER