Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Forestal Park

Forestal Park Tenerife tematikus parkjai
Forestal Park Tenerife tematikus parkjai
Forestal Park Tenerife tematikus parkjai

Természetes környezet, kalandok és szórakozás La Esperanzán

Megmászni a legmagasabb fakoronákat, beszívni a fenyők illatát és belátni egy végtelen erdőt, mely egybeolvad a tengerrel ... a Forestal Park Tenerife északi részén, az Esperanza erdőben található, ahol indákon és drótköteleken adhatja át magát a kalandok és a felfedezés örömének. Ezeréves fák között található ez a hely, mely ideális arra az esetre, ha a természetben szeretné eltölteni a napot.

Tematikus park a Paisaje Protegido de Las Lagunetas mellett

A Forestal Park a Kanári-szigetek legnagyobb tematikus parkja, mely a fák között található. Kanári-szigeteki fenyőerdőben található ez a szabadidős központ, mely tökéletesen alkalmas egy természetben eltöltött naphoz. Több mint 90 magaslati játéktérrel, mászófallal, tibeti híddal és drótkötélpályával rendelkezik. Valósággal megfiatalít egy szabad levegőn eltöltött nap ezen a pályán. Számos olyan játékkörrel rendelkezik, melyeket bármilyen korosztály használhat, erőnléttől függetlenül. Mindazonáltal hosszú szárú nadrág és sportcipő viselete javasolt a kényelmes mozgáshoz.

Isla Tenerife

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER