Forestal Park

Természetes környezet, kalandok és szórakozás La Esperanzán

Megmászni a legmagasabb fakoronákat, beszívni a fenyők illatát és belátni egy végtelen erdőt, mely egybeolvad a tengerrel ... a Forestal Park Tenerife északi részén, az Esperanza erdőben található, ahol indákon és drótköteleken adhatja át magát a kalandok és a felfedezés örömének. Ezeréves fák között található ez a hely, mely ideális arra az esetre, ha a természetben szeretné eltölteni a napot.

Tematikus park a Paisaje Protegido de Las Lagunetas mellett

A Forestal Park a Kanári-szigetek legnagyobb tematikus parkja, mely a fák között található. Kanári-szigeteki fenyőerdőben található ez a szabadidős központ, mely tökéletesen alkalmas egy természetben eltöltött naphoz. Több mint 90 magaslati játéktérrel, mászófallal, tibeti híddal és drótkötélpályával rendelkezik. Valósággal megfiatalít egy szabad levegőn eltöltött nap ezen a pályán. Számos olyan játékkörrel rendelkezik, melyeket bármilyen korosztály használhat, erőnléttől függetlenül. Mindazonáltal hosszú szárú nadrág és sportcipő viselete javasolt a kényelmes mozgáshoz.

Offers
Parking
Is accessible
Localidad
La Esperanza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045