Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Rancho Texas Lanzarote Park

Rancho Texas Lanzarote Park Lanzarote állatkertjei
Rancho Texas Lanzarote Park Lanzarote állatkertjei
Rancho Texas Lanzarote Park Lanzarote állatkertjei

A Kanári-szigetek egyetlen állatkertje medencékkel

Lanzarote szigetének déli részén található a Rancho Texas Lanzarote Park, az egyetlen állatkert, ahol medencék is vannak. A Corral del Agua, azaz vízi farm néven ismert park egy nagy terület különböző vízi látványoságokkal felnőttek és gyerekek számára. Körülötte bár és étterem található, amely tökéletes arra, hogy bekapjunk valamit fürdőzés közben. Az állatkert így egy tökéletes lehetőséget kínál egy felejthetetlen naphoz: rengeteg vadállatot láthat, élvezheti a látványosságokat és felfrissülhet a medencékben és a csúszdákon.

Aquapark Lanzarotében, ahol oroszlánfókákkal úszhat

A Rancho Texas Lanzarote Parkban úszhat az oroszlánfókákkal, amikor azok nem a bemutatójukon szerepelnek. A parkban ezen kívül a számos vadállat között megtalálható egy fehértigris is. A gyerekek különböző „Vadnyugati” élményeket szerezhetnek, lovagolhatnak pónin, aranyat kereshetnek egy indián faluban vagy kajakozhatnak. Ha pedig megéhezik, több étterem közül is választhat, bár csak a gyors étkezdékében élvezheti a cowboyok egyedülálló lasszó és ostor bemutatóját.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER