Rancho Texas Lanzarote Park

A Kanári-szigetek egyetlen állatkertje medencékkel

Lanzarote szigetének déli részén található a Rancho Texas Lanzarote Park, az egyetlen állatkert, ahol medencék is vannak. A Corral del Agua, azaz vízi farm néven ismert park egy nagy terület különböző vízi látványoságokkal felnőttek és gyerekek számára. Körülötte bár és étterem található, amely tökéletes arra, hogy bekapjunk valamit fürdőzés közben. Az állatkert így egy tökéletes lehetőséget kínál egy felejthetetlen naphoz: rengeteg vadállatot láthat, élvezheti a látványosságokat és felfrissülhet a medencékben és a csúszdákon.

Aquapark Lanzarotében, ahol oroszlánfókákkal úszhat

A Rancho Texas Lanzarote Parkban úszhat az oroszlánfókákkal, amikor azok nem a bemutatójukon szerepelnek. A parkban ezen kívül a számos vadállat között megtalálható egy fehértigris is. A gyerekek különböző „Vadnyugati” élményeket szerezhetnek, lovagolhatnak pónin, aranyat kereshetnek egy indián faluban vagy kajakozhatnak. Ha pedig megéhezik, több étterem közül is választhat, bár csak a gyors étkezdékében élvezheti a cowboyok egyedülálló lasszó és ostor bemutatóját.

Localidad
Puerto del Carmen
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045