Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Aqualava Waterpark

Aqualava Waterpark Lanzarote aquaparkjai
Aqualava Waterpark Lanzarote aquaparkjai
Aqualava Waterpark Lanzarote aquaparkjai

Apartmanok aquaparkkal Playa Blancán

Az Aqualava Waterpark egy aquapark a Relaxia Lanzasur Club apartman komplexumban. Lanzarote déli részén, Playa Blancán található az aquapark, amelyben lehetőség nyílik arra, hogy a pihenést a szórakozással kombinálja. Noha bárki bemehet a parkba, csak az apartmanok lakói használhatják ingyenesen a létesítményeit. Így azon kívül, hogy az aquaparkban tölthetünk egy szórakoztató napot, élvezhetjük a minigolfot, spat-t, élelmiszer boltot és éjszakai programokat is. A park tökéletes a felejthetetlen családi nyaraláshoz.

Aquapark klimatizált medencékkel Lanzarotéban

Az Aqualava Waterpark aquaparkban számos szórakozási lehetőség van mindenki számára. A gyermekeknek kialakított részen van egy kastély különböző alakú csúszdákkal és egy hatalmas vödör, amely ha megtelik vízzel kiborul. A Río Lenton hagyhatjuk, hogy sodorjon az ár, akár egyedül, akár párban. A felnőtt csúszdákon kívül pedig van egy szórakoztató hullám medence is. Mint érdekesség ki kell emelni, hogy ez egy fenntartható aqaupark, mivel a hely geotermikus energiáját használja a medencék klimatizálására.

Isla Lanzarote

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER