Aqualava Waterpark

Apartmanok aquaparkkal Playa Blancán

Az Aqualava Waterpark egy aquapark a Relaxia Lanzasur Club apartman komplexumban. Lanzarote déli részén, Playa Blancán található az aquapark, amelyben lehetőség nyílik arra, hogy a pihenést a szórakozással kombinálja. Noha bárki bemehet a parkba, csak az apartmanok lakói használhatják ingyenesen a létesítményeit. Így azon kívül, hogy az aquaparkban tölthetünk egy szórakoztató napot, élvezhetjük a minigolfot, spat-t, élelmiszer boltot és éjszakai programokat is. A park tökéletes a felejthetetlen családi nyaraláshoz.

Aquapark klimatizált medencékkel Lanzarotéban

Az Aqualava Waterpark aquaparkban számos szórakozási lehetőség van mindenki számára. A gyermekeknek kialakított részen van egy kastély különböző alakú csúszdákkal és egy hatalmas vödör, amely ha megtelik vízzel kiborul. A Río Lenton hagyhatjuk, hogy sodorjon az ár, akár egyedül, akár párban. A felnőtt csúszdákon kívül pedig van egy szórakoztató hullám medence is. Mint érdekesség ki kell emelni, hogy ez egy fenntartható aqaupark, mivel a hely geotermikus energiáját használja a medencék klimatizálására.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Playa Blanca
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
- A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
- Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
- Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
3
9
14 54805
262
262
10045