Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Krokodil Park

Krokodil Park Gran Canaria állatkertjei
Krokodil Park Gran Canaria állatkertjei
Krokodil Park Gran Canaria állatkertjei

Oktató bemutató krokodilokkal Agüimesben

Gran Canaria szigetének délnyugati részén található, Agüimes közelében a Krokodil Park (Cocodrilo Park), amely meglepő bemutatót kínál krokodilokkal, amelyeket a közönség előtt etetnek, így bemutatva, hogy milyen erős az állkapcsuk. Eközben az egyik állatgondozó egy kis krokodilt visz körbe, melyet a közönség megsimogathat. A főként oktatási célú bemutatón elmagyarázzák a krokodilok szokásait, akik valaha a dinoszauruszokkal együtt éltek. Mivel ez egy magán állatmentő központ is, a belépődíjat teljes egészében az ő gondozásukra fordítják.

Hüllő állatkert Gran Canarián

A Kanári-szigeteken egyedülálló gyűjteménnyel büszkélkedő Krokodil Parkban 300 Nílusi krokodil található, köztük egyes példányok az öt méteres hosszt is elérik. A tigriseken, szarvasokon és kígyókon kívül, vannak különféle papagájok is, amelyeknek szintén van saját bemutatójuk. Ha pedig a látogató szeretne kicsit szórakozni és majmokat etetni, akkor az étteremben különböző gyümölcsöket és banánt vásárolhat. Az állatkert ingyenes autóbusz járatokat indít keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként, amelyek Maspalomas nagy turisztikai központjából indulnak.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER