Krokodil Park

Oktató bemutató krokodilokkal Agüimesben

Gran Canaria szigetének délnyugati részén található, Agüimes közelében a Krokodil Park (Cocodrilo Park), amely meglepő bemutatót kínál krokodilokkal, amelyeket a közönség előtt etetnek, így bemutatva, hogy milyen erős az állkapcsuk. Eközben az egyik állatgondozó egy kis krokodilt visz körbe, melyet a közönség megsimogathat. A főként oktatási célú bemutatón elmagyarázzák a krokodilok szokásait, akik valaha a dinoszauruszokkal együtt éltek. Mivel ez egy magán állatmentő központ is, a belépődíjat teljes egészében az ő gondozásukra fordítják.

Hüllő állatkert Gran Canarián

A Kanári-szigeteken egyedülálló gyűjteménnyel büszkélkedő Krokodil Parkban 300 Nílusi krokodil található, köztük egyes példányok az öt méteres hosszt is elérik. A tigriseken, szarvasokon és kígyókon kívül, vannak különféle papagájok is, amelyeknek szintén van saját bemutatójuk. Ha pedig a látogató szeretne kicsit szórakozni és majmokat etetni, akkor az étteremben különböző gyümölcsöket és banánt vásárolhat. Az állatkert ingyenes autóbusz járatokat indít keddenként, csütörtökönként és vasárnaponként, amelyek Maspalomas nagy turisztikai központjából indulnak.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Agüimes
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Fenntarthatóság
Sostenibilidad
  • A létesítményeket felelősen használja, a központ utasításait betartva.
  • Használja a szemetest, és lehetőség szerint az előre különválogatott szemetet a megfelelő szelektív hulladékgyűjtőbe dobja. A cigarettacsikket ne dobja a földre.
  • Tartsa tiszteletben és óvja a közterületi berendezések különböző elemeit (információs táblák, korlátok, ülőhelyek, világítás stb.).
Címkék
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045