Fontos információk a koronavírusról (COVID-19) itt

Holiday World

Holiday World – Gran Canaria tematikus parkjai
Holiday World – Gran Canaria tematikus parkjai
Holiday World – Gran Canaria tematikus parkjai

Maspalomas vidámparkja

A Gran Canaria déli részén található Holiday World tökéletes választás a legkisebbek számára. Számos látványosságot és szabadidős tevékenységet kínál gyermekek számára, mint például a pónilovaglás, papagájbemutató és egy 4D mozit. A nagyobbak részére rendelkezésre áll az óriáskerék, ahonnan Maspalomas település teljes egésze belátható. A bevásárlóközpontban pedig bárok és éttermek állnak az éhes vendégek rendelkezésére. A gyerkőcök és szüleik az egész napot együtt tölthetik a parkban játszva.

Szórakoztatás kisgyerekek részére, Gran Canaria szigetén

A Holiday World minden korosztály számára kínál programokat. A kisgyermekek élvezni fogják a körhintát, a dodzsemet és a labdamedencét. A nagyobbak számára rendelkezésre áll a hullámvasút, vagy a Sky Drop, amely 20 méteres szabadeséssel tornássza fel az adrenalinszintet. A nap további részét pedig bowling és hot dog töltheti ki az amerikai stílusú pályán és büfében. A felnőttek számára rendelkezésre áll a tornaterem vagy az úszómedence, illetve a gyermekekre animátorok is vigyázhatnak.

Isla Gran Canaria

A nyitvatartási időkkel, a foglalásokkal, a helyekkel és a kapcsolattartási adatokkal kapcsolatos legújabb információk a hivatalos webhelyen érhetők el.

WEBHELY FELKERESÉSE

DISCOVER